Donaties

Tata Steel in IJmuiden wil een goede en duurzame relatie onderhouden met haar omgeving. Om die reden ondersteunt het bedrijf initiatieven die het welzijn van de omgeving positief beïnvloeden. Daarom hebben we het programma Future Generations opgezet, een programma met focus op toekomstige generaties. Hiermee richt Tata Steel zich op duurzame initiatieven die voordeel bieden aan grotere groepen in onze directe omgeving.

‘Future Generations’

Tata Steel in IJmuiden wil een goede en duurzame relatie onderhouden met haar omgeving. Om die reden ondersteunt het bedrijf initiatieven die het welzijn van de omgeving positief beïnvloeden. Daarom hebben we een Community Partnership Programma opgezet, een programma met focus op toekomstige generaties. Hiermee richt Tata Steel zich op duurzame initiatieven die voordeel bieden aan grotere groepen in onze directe omgeving.

Tata Steel ontvangt ieder jaar een aanzienlijk aantal verzoeken tot sponsoring en donaties. De aanvragen worden ieder kwartaal besproken met een vertegenwoordiging uit onze omgeving.

In dit comité hebben, naast een aantal medewerkers van Tata Steel, diverse vertegenwoordigers uit de regio zitting. De afvaardiging van de regio bestaat uit Angelique Carpentier (bestuurslid onderwijsinstelling), Tobias Huveneers (cultureel ondernemer, Young Art), Erik Kieftenbeld (betrokken bij diverse maatschappelijke projecten) en Ella de Jong ( betroken bij diverse maatschappelijke projecten in Wijk aan Zee ).

U hoort zo snel mogelijk daarna of uw aanvraag wordt gehonoreerd.

De data voor besluitvorming Community Comité 2020 - 2021:

24 maart 2020
(aanvragen dienen uiterlijk op 12 maart 2020 bij ons binnen te zijn )

19 juni 2020
(aanvragen dienen uiterlijk op 8  juni 2020 bij ons binnen te zijn )

18 september 2020
(aanvragen dien uiterlijk op 7 september 2020 bij ons binnen te zijn )

11 december 2020
(aanvragen dienen uiterlijk op 1 december 2020 bij ons binnen te zijn )

19 maart 2021
(aanvragen dienen uiterlijk op 8 maart 2021 bij ons binnen te zijn )

 

Dient u uw aanvraag later in dan de hier boven genoemde vetgedrukte datum, dan wordt uw aanvraag pas tijdens de eerstvolgende bijeenkomst besproken.

Wij vragen u het online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij kunnen beoordelen of uw organisatie of project in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit ons programma Future Generations. Als wij meer informatie over uw initiatief nodig hebben, neemt de verantwoordelijke persoon binnen Tata Steel contact met u op.

Wij raden u aan om alle relevante documentatie voor het onderbouwen van uw aanvraag bij de hand te hebben. Wanneer u de aanvraag helemaal hebt ingevuld, kunt u deze nog nalezen en eventueel wijzigen voordat u hem verstuurt. 

Mocht u problemen hebben met het invullen van het formulier, stuur dan een e-mail aan Community Manager, Elske Hoving: elske.hoving@tatasteeleurope.com 

Klik op online aanvraagformulier om het online aanvraagformulier te openen.

Overigens, aanvragen vanuit een specifieke politieke partij of kandidaat, overige individuen of religieuze activiteiten, worden niet gehonoreerd.