Donaties

Tata Steel in IJmuiden wil een goede en duurzame relatie onderhouden met haar omgeving. Om die reden ondersteunt het bedrijf initiatieven die het welzijn van de omgeving positief beïnvloeden. Daarom hebben we het programma Future Generations opgezet, een programma met focus op toekomstige generaties. Hiermee richt Tata Steel zich op duurzame initiatieven die voordeel bieden aan grotere groepen in onze directe omgeving.

‘Future Generations’

Tata Steel in IJmuiden wil een goede en duurzame relatie onderhouden met haar omgeving. Om die reden ondersteunt het bedrijf initiatieven die het welzijn van de omgeving positief beïnvloeden. Daarom hebben we een Community Partnership Programma opgezet, een programma met focus op toekomstige generaties. Hiermee richt Tata Steel zich op duurzame initiatieven die voordeel bieden aan grotere groepen in onze directe omgeving.

Tata Steel ontvangt ieder jaar een aanzienlijk aantal verzoeken tot sponsoring en donaties. De aanvragen worden ieder kwartaal besproken met een vertegenwoordiging uit onze omgeving.

In dit comité hebben, naast een aantal medewerkers van Tata Steel, diverse vertegenwoordigers uit de regio zitting. De afvaardiging van de regio bestaat uit Angelique Carpentier (hoofd basisschool De Vrijheit in Wijk aan Zee), Tobias Huveneers (cultureel ondernemer, Young Art), Erik Kieftenbeld (betrokken bij diverse maatschappelijke projecten) en José Schuit (eigenaresse café Camille in Beverwijk).

U hoort zo snel mogelijk daarna of uw aanvraag wordt gehonoreerd.

 

De data voor besluitvorming Community Comité 2018 - 2019:

10 september 2018
(aanvragen dienen uiterlijk op 31 augustus 2018 bij ons binnen te zijn )

19 december 2018
(aanvragen dienen uiterlijk op 12 december 2018 bij ons binnen te zijn)

5 april 2019
(aanvragen dienen uiterlijk op 28 maart 2019 bij ons binnen te zijn)

15 juli 2019
(aanvragen dienen uiterlijk op 27 juni 2019 bij ons binnen te zijn)

4 oktober 2019
(aanvragen dienen uiterlijk op 26 september 2019 bij ons binnen te zijn)


De data voor de volgende bijeenkomsten van het Community Comité  zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. U kunt uw aanvragen op de reguliere wijze indienen via het online aanvraagformulier.

Dient u uw aanvraag later in dan de hier boven genoemde vetgedrukte datum, dan wordt uw aanvraag pas tijdens de eerstvolgende bijeenkomst besproken.

Wij vragen u het online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij kunnen beoordelen of uw organisatie of project in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit ons programma Future Generations. Als wij meer informatie over uw initiatief nodig hebben, neemt de verantwoordelijke persoon binnen Tata Steel contact met u op.

Wij raden u aan om alle relevante documentatie voor het onderbouwen van uw aanvraag bij de hand te hebben. Wanneer u de aanvraag helemaal hebt ingevuld, kunt u deze nog nalezen en eventueel wijzigen voordat u hem verstuurt. 

Mocht u problemen hebben met het invullen van het formulier, stuur dan een e-mail aan Community Manager, Elske Hoving: elske.hoving@tatasteeleurope.com 

Klik op online aanvraagformulier om het online aanvraagformulier te openen.

Overigens, aanvragen vanuit een specifieke politieke partij of kandidaat, overige individuen of religieuze activiteiten, worden niet gehonoreerd.