Van banner tot hippe Tata Steel jubileumtas

13 Dec 2018

Voor wie een bijzonder cadeau zoekt voor onder de kerstboom is er nu een collectie tassen en etuis verkrijgbaar gemaakt van banners met de kleurrijke jubileumlogo’s van het eeuwfeest van Tata Steel. Astrid van der Linden heeft als hobby het maken van onder meer tassen van gebruikt materiaal. In dit geval heeft ze een serie handgemaakte unieke tassen en etuis vervaardigd van de jubileumbanners van Tata Steel.

“Aan het einde van ons eeuwfeest benaderde Astrid ons met de vraag wat er zou gebeuren met al die kleurrijke banners met ons jubileumlogo erop”, aldus Dionne Ruurda, projectmanager van het Centennial van Tata Steel. “We vonden het zo leuk dat ze van die banners fraaie producten wilde maken, dat we Astrid zo’n 250 vierkante meter doek hebben geschonken. Prachtig dat de banners op deze manier een nieuw leven krijgen als uniek product.”

De tassen en etuis zijn te bestellen via www.aslin.nl/webshop.

Het is ook mogelijk om een tas of etui te laten maken in een andere kleurstelling dan op de website. Daarvoor kunnen geïnteresseerden een mail sturen aan: as.lin@live.nl.