SMS service

Tata Steel vindt het belangrijk om de buren op de hoogte te houden

Een nadrukkelijke wens van onze buren is het versnellen en verder verbeteren van de informatievoorziening vanuit Tata Steel, met name in het geval van grafietoverlast.

Daarom zijn Tata Steel en Harsco gestart met een proefversie voor sms-meldingen in het geval van mogelijke grafietoverlast in Wijk aan Zee. Op dit moment gaat het nog om een proef, waarbij we u informeren in het geval van verwachte grafietoverlast in Wijk aan Zee (op basis van windrichting) en enkel tussen 06:00 uur en 22:00 uur.

Aanmelden voor SMS Service

Woont u in Wijk aan Zee? Dan kunt u zich door middel van het aanmeldformulier inschrijven voor deze meldingen, u ontvangt dan een bevestiging. Door het invullen van het formulier, geeft u Tata Steel toestemming om u informatieve berichten te sturen. Daar het een proef betreft, kan het zijn dat u een test- en/of evaluatiebericht ontvangt.Uiteraard kunt u de overlast nog steeds melden via ons
online formulier voor het melden van overlast.

Aanmeldformulier

U kunt de meldingen op elk moment stoppen, door TataSteelSMSSTOP te sms’en naar nummer 1008.

In onze privacy policy staat beschreven hoe wij persoonsgegevens gebruiken. 

Nieuwsbrieven

Tata Steel is voortdurend in beweging. Het staalbedrijf vindt het belangrijk om een goede buur te zijn door u onder andere goed te informeren. U kunt zich daarvoor abonneren op de digitale nieuwsbrief RondomStaal

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen op gebied van milieu, gepland onderhoud aan onze installaties of een toelichting op ontstane hinder dan kunt u zich abonneren op de Milieunieuwsbrief.

U kunt zich op ieder moment weer uitschrijven voor de nieuwsbrief via de link “uitschrijven” in de nieuwsbrieven.