Tata Steel Marquetteloop: inschrijving geopend

28 Mar 2019

Zondag 23 juni zal de Tata Steel Marquetteloop plaatsvinden. Dit welbekende Heemskerks hardloopevenement zal voor de 38e keer worden georganiseerd. De inschrijving voor dit sportieve evenement is reeds geopend!

Naast de 7km, 14km en 21km loop zal ook traditiegetrouw de Tata – Kids of Steel® Run plaatsvinden, waarbij kinderen tot en met 15 jaar het tegen elkaar kunnen opnemen op de 1.300 en 3.300 meter. 
Tata – Kids of Steel® is een initiatief van het staalbedrijf om kinderen bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl. Beweging, sport en aandacht voor gezonde voeding staan daarin centraal. Tata Steel moedigt kinderen in de omgeving aan om mee te rennen in de Tata – Kids of Steel ® Run.

Inschrijven
Wilt u of uw kinder(en) ook gezellig deelnemen aan de Tata Steel Marquetteloop? Schrijf u dan in via www.avdem.nl/wegwedstrijden/marquetteloop. Inschrijven kan tot en met 1 juni 2019.

Kinderen kunnen ook op de dag zelf (tot 15 minuten voor de start) nog inschrijven bij sporthal de Waterakkers in Heemskerk.