Bedrijf

Voor Tata Steel is continuïteit van groot belang, echter niet zonder rekening te houden met de belangen van anderen.

Wij zorgen voor de continuïteit van het bedrijf door een hoge klanttevredenheid via selectiviteit, partnerships en marktgerichte productinnovatie en goede winstgevendheid. Onze werkwijze is gebaseerd op ISO 9001 en ISO/TS 16949.

Klanten hechten waarde aan de duurzame aspecten van hun producten. Via een actieve klantstrategie ontwikkelt Tata Steel oplossingen die bijdragen aan een lichter, sterker, veiliger, milieuvriendelijker, kostenefficiënter product met een langere levensduur. Bij nieuwe productintroducties houden we rekening met de recyclingmogelijkheden. Tata Steel verbetert zijn installaties en processen continu om betrouwbaarder en duurzamer te produceren.  

Tata Steel werkt aan optimalisatie van het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs; intern, via het eigen opleidingscentrum en breder in de regio, Nederland en internationaal door samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten.


Deze agenda van Tata Steel in IJmuiden beschrijft de ambities van het staalbedrijf in de context van de actuele maatschappelijke ontwikkelingen.