Leveranciers

Bent u leverancier van goederen, of leverancier van diensten en wilt u een opdracht uitvoeren op het bedrijfsterrein? Dan heeft u een pas nodig om het bedrijfsterrein te betreden.

Leveranciers van goederen

Bent u leverancier van goederen, dan heeft u een dagpas nodig om het bedrijfsterrein te betreden.

De afdeling Toegangsverlening verstrekt de dagpas bij Poort Rooswijk. U kunt dus niet terecht bij een van de twee andere toeganspoorten. Het loket voor toegangsverlening is geopend op werkdagen van 06.00 - 18.00 uur.

Leveranciers van diensten

Bent u leverancier van diensten en wilt u een opdracht uitvoeren op het bedrijfsterrein? Dan heeft u een speciale Tata Steel-pas nodig. U krijgt de speciale toegangspas nadat een veiligheidstoets met goed resultaat is afgelegd en de juiste papieren zijn ingevuld.

De afdeling Toegangsverlening verstrekt deze passen bij Poort Rooswijk. Hier wordt ook de veiligheidstoets afgenomen. U kunt dus niet terecht bij een van de twee andere toegangspoorten. Het loket voor toegangsverlening is geopend op werkdagen van 06.00 - 18.00 uur. Ook zult u eerst de veiligheidstoets moeten doen.

Voor het afleggen van de veiligheidstoets en het zien van de bijbehorende instructiefilm zijn de openingstijden op werkdagen van 06.00 - 17.00 uur.

Veiligheid en voorschriften

Voor informatie over toegangsverlening, veiligheid, veiligheidsregels, voorschriften, richtlijnen en standaards gaat u naar de veiligheidswebsite

Aanvraag leveranciersnummer (Bin-nummer)

Als aannemer die werkzaamheden bij Tata Steel gaat uitvoeren heeft u een leveranciersnummer (Bin-nummer) nodig. Voor het aanvragen van een Bin-nummer klikt u hier. Vervoerders die namens een leverancier goederen afgeven hebben geen Bin-nummer nodig.

Veiligheidswebsite

Bezoek de veiligheidssite veiligheid.tatasteel.nl voor uw BIN nummer en onze veiligheidsvoorschriften

Lees meer